Välkommen till Vivaldis garage, här presenterar vi våra fordon alla våra lastbilar är utrustade med kran och är framtagna ur ett kundperspektiv.

lastbil-right BodochHoglyft unnamed

Citybilar – Fossilfritt för innerstadskörning och nästa generation

Vivaldi vill vara med och påverka så att Stockholmsstads miljö är en sund plats för alla, nu och i framtiden.

Vi strävar efter att möta innerstadens krav på fossilfria bränslen och alltid köra med lass på bilen både ut och in. Vi förstår och accepterar att stadens transportflöden måste samordnas och kanske i framtiden utföras på tider när staden sover. Att transportera in och ut fossilfritt, lyfta och lasta med eldriven kran kommer snart att vara en självklarhet, vi välkomnar det.

Vi har beslutat att förbereda några fordon för innerstaden. Vi kör med fossilfria bränslen utrustade med el kran för att minska buller.

Entreprenad:

Vivaldi har lång erfarenhet inom områdena mark, trädgård och vinterunderhåll, vilket innebär att våra transportledare vet vad Du behöver hjälp med. 

Tomas tjoar till -yes ! innan han tar ett steg ner från flaket, allt fick plats! ropar han till Sivan som står längre ner i schakten. Hjullastaren glänser fint över flaket där den nu ska få rulla hem för dagen. Sivan lyser upp, fantastiskt tar han i och drar till med en dans i vinden när han hoppar ner från grusberget. Morgondagen ser bra ut konstaterar Tomas, allt går enligt planeringen och vi kan köra tur och retur hela veckan – toppen svarar Sivan, vad tusan hade vi gjort utan er.

Att lyckas med en markentreprenad kräver en god planering och det kan du göra tillsammans med oss. Vi har mer än 30 års erfarenhet och vet om de flesta fallgroparna, allt bygger på en förtroende och ett öppet och bra samarbete.

Boka transport
lastbil-right
 • Utkörning av grus, jord el sandprodukter med tipp el skopa
 • Utställning/hemtagning lastväxlarflak
 • Utkörning av ställningar, byggmaskiner och byggmaterial
 • Hämtning av storsäck, pallar eller annat avfall
 • Borttransporter av ris, grenar, stubbar och trädgårdsavfall

Bygg och city:

Vivaldi vill vara med och påverka så att Stockholmsstads miljö är en sund plats för alla, nu och i framtiden. 

Dammet susar i morgonvinden när Pelle hoppar ur hytten, det ska vara lätt att leva och transportera mumlar han när han lossar pallen med virke och lyfter upp några säckar som är färdiglastade. Vad bra att ni kör ”tur och retur med fossilfritt i tanken” skrattar Vesslan när han smyger på Pelle från sidan, – ja bra för alla svarar Pelle och slänger en hand över axeln. Solen börjar gå upp och byggarbetsplatsen vaknar till liv, – tänk vad skönt att du kom i tid visslar Vesslan – annars hade morgonkaffet hunnit bli kallt innan vi kunde sätta igång.

En välplanerad logistik och en bra förståelse för varandras yrkesroller gör att vi tillsammans kan minska antalet transporter som ger en positiv inverkan på buller och utsläpp. Våra citybilar kör fossilfritt och några fordon är utrustade med elkran.

Boka transport
unnamed
 • Utkörning av alla typer av material till byggarbetsplatser
 • Utkörning av ställningar, byggmaskiner och byggmaterial
 • Hämtning av storsäck, pallar, returer eller avfall
 • Returtransport från byggarbetsplatser

Bod och Höglyft:

Vivaldi lyfter högt, brett och allt där mittemellan 

Han slår en blick ut genom fönstret och uppför berget, tänk om vi hade ett flygplan viskar Seppo för sig själv när han sätter på sig västen och möter bilen. – Det behövs inte säger Lotta när hon tar med joysticklådan från bilen och kastar sladden över axeln, Våra fordon har stora kranar, en del utrustade med jibb och vinsch för optimal räckvidd. Häftigt !!! Morgonen har precis börjat sjunga och våren ligger i luften, Jovisst svarar Lotta – ännu häftigare är att vi kan montera solceller eller plantera träd på taken med den här, hmm säger Seppo och andas ut – tänk om alla visste det.

För vissa transporter och lyft lämpar sig större kranbilar med släp eller mobilkran. Behövs dispens ordnar vi så klart det, men tänk på att planera transporten och lyftet i god tid.

Boka transport
BodochHoglyft
 • Etablering och flytt av bodar och förrådscontainers
 • Inlyft av material, montering och nedmontering
 • Takarbeten, med baskrar el på pall 
 • Trädfällning och beskärning
 • Flaggstänger, julgranar etc med montering